Sopa de repollo y setas

Sopa de repollo y setas

Ingredients

  • Mig cop chicotet
  • 5 champinyons mijanets
  • unes poques orelletes negres
  • ceba morada grandeta
  • 1 nap mijanet
  • 2 branques d’api
  • oli
  • sal
  • 1 litro i mig d’aigua
  • 2 cullerades (de postre) de fecula de creilla o dacsa

Preparacio

  1. Trossejar tota la verdura al teu gust.
  2. Triturar molt be l’api i el nap en un poc d’aigua.
  3. Sofregir un poc de ceba hasda que estiga un poc transparent i el cop. Posar-li la sal.
  4. Posar els champinyons i les orelletes negres, menejant-ho un poquet.
  5. Tirar en seguida, l’aigua que portava el nap i l’api triturat. Posar-li lo restant de l’aigua.
  6. Quan trenque el bull, tapar, baixar el foc a mig-baix, i deixar uns 20 minuts.
  7. Desfer les 2 culleradetes de fecula en un gotet  chicotet d’aigua i tirar-ho molt espayet, mentres ho meneges continuament. Hasda que veges que espese.
  8. Menjar-se’l.
  9. ¡Que vos encante!

Ingredientes

  • Medio repollo pequeño
  • 5 champiñones medianos
  • Unas pocas setas orellanas
  • Cebolla morada grande
  • 1 nabo mediano
  • 2 ramas de apio
  • Aceite
  • Sal
  • 1 litro y medio de agua
  • 2 cucharadas de postre de fécula de patata o maíz

Preparación

  1. Trocear toda la verdura a tu gusto.
  2. Triturar bien el apio y el nabo con un poco de agua.
  3. Sofreír un poco de cebolla hasta que quede un poco transparente y el repollo, luego, ponerle sal.
  4. Poner los champiñones y las setas de oreja negra y removerlo un poco.
  5. Echar en seguida el agua que tenía el apio y el nabo triturados. Echar lo restante.
  6. Cuando hierva, tapar, bajar el fuego a medio-bajo y dejar 20 minutos.
  7. Deshacer las cucharadas de fécula en un vaso pequeño de agua y echarlo muy despacio moviéndolo continuamente hasta que veas que espesa.
  8. Comerlo
  9. ¡Que os encante!
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